CleanPort Managed SecurityCleanPort Managed Security
English Deutsch Nederlands


Het onderstaande schema geeft de verschillende componenten, gepatenteerde technologie├źn en technieken weer waarmee CleanPort E-mail filtert, scant en blokkeert.> Known Virus Protection
Multi-engine oplossing: er wordt met meerdere scanners parallel gescand op bestaande virussen.

> Outbreak Virus Protection
Met behulp van een uitgebreide database en geavanceerde patroon herkenning kunnen ook nieuwe virussen worden herkend.

> Advanced Greylisting
Veel spamversturende servers proberen slechts eenmaal een e-mail af te leveren, dit in combinatie met bepaalde patronen maakt het mogelijk nieuwe spam al in een vroegtijdig stadium te herkennen.

> Message Structure Analysis
Op basis van de structuur en headers van e-mail berichten worden verschillende controles uitgevoerd.

> Heuristic / Bayesian
Op basis van de inhoud van een e-mail wordt een mailtje geclassificeerd. Door letter en woordcombinaties kan de inhoud worden gecategoriseerd.

> Whitelist and Blacklist
Er worden een tiental white- en blacklists toegepast om bekende spammers en e-mail signatures te herkennen.

> HICAR Heuristic Image Character Recognization is een door CleanPort ontwikkelde technologiedie in staat is om in afbeeldingen versleutelde teksten te herkennen en deze te classificeren.

> Mail Server Protection
Met deze techniek is CleanPort in staat om grote e-mails, zip-of-death en andere gevaren voor uw mailserver tegen te gaan.

> Attachment Type Control
U bepaalt zelf welke type bijlages er wel of niet ontvangen kunnen worden.

> Custom Rules Control
U kunt ook eigen "rules" aanmaken om e-mail die aan de door u opgegeven specifieke voorwaarden voldoet te blokkeren of juist te accepteren.

> Mail Banner / Disclaimer
Het systeem biedt de mogelijkheid om onder elke inkomende of uitgaande e-mail een "handtekening" toe te laten voegen om aan te geven dat de e-mail gescand is. Deze functionaliteit kan ook worden gebruikt om disclaimers onder een e-mail te plaatsen.

> Mail Forward
Naast het afleveren op mail server(s) is het ook mogelijk om mail voor een geheel domein of slechts enkele adressen (tijdelijk) door te laten sturen naar een "extern" e-mailadres.

> Auto-reply
Er bestaat de mogelijkheid om op elk inkomend bericht (tijdelijk) automatisch een bericht terug te laten sturen. Dit kan op gebruikersniveau worden ingesteld.Snelle Links > Downloads
> Gratis trial aanvragen
> Nieuwsarchief
> Een Vraag Stellen

Technische kenmerken
> E-mail stroom
> Filter Process

© 2001-2018, Copyright CleanPort | Cleanport is a trading name of Avira B.V.