CleanPort Managed SecurityCleanPort Managed Security
English Deutsch Nederlands


Hieronder ziet u een stroomschema van de route die E-mail aflegt van verschillende bronnen naar CleanPort die de mail scant en filtert, om uiteindelijk alleen veilige en gewenste mail af te leveren bij de klant.> DNS Server
Voor elk domein worden er gegevens bijgehouden in DNS servers. Een DNS server maakt een koppeling tussen een hostnaam (bijvoorbeeld: www.uwdomein.nl) en IP adres(sen).

> MX records
Per domein kunnen 1 of meerdere MX records worden ingesteld. MX gegevens geven aan de versturende mail server aan op welke server de e-mail voor een domein moet worden aangeboden. Wanneer u gebruik maakt van CleanPort verwijzen deze MX records naar CleanPort Mail Towers.
Deze mail towers scannen en filteren de e-mail en leveren de schone e-mail af op uw e-mail server.

> Loadbalancer
Door gebruik te maken van redundante loadbalancers verdeelt CleanPort de e-mail over een groot aantal mail servers om de doorvoer snelheid continu zo hoog mogelijk te laten zijn.

> Secure Quarantine
E-mails die worden herkend als ongewenst kunnen in Quarantaine worden geplaatst. Elke klant/gebruiker kan toegang krijgen tot de CleanPort webinterface "MyAccount". Met deze inlog kan elke gebruiker of domeinbeheerder o.a. de quarantaine inzien en berichten alsnog vrijgeven.
Snelle Links > Downloads
> Gratis trial aanvragen
> Nieuwsarchief
> Een Vraag Stellen

Technische kenmerken
> E-mail stroom
> Filter Process

© 2001-2018, Copyright CleanPort | Cleanport is a trading name of Avira B.V.