CleanPort Managed SecurityCleanPort Managed Security
English Deutsch Nederlands


Spam
Bijna 90 % van alle verzonden e-mail is SPAM. Dit is niet alleen hinderlijk, maar neemt ook onnodig productieve tijd van werknemers binnen organisaties in beslag. De steeds grotere wordende stroom van SPAM-berichten vraagt daarnaast veel servercapaciteit. Dit zorgt voor extra kosten en kan ten koste gaan van de snelheid van het mailverkeer.

Ook de gevaren van identiteitsdiefstal via SPAM nemen toe. Zo proberen kwaadwillenden door middel van zeer goed nagemaakte E-mail, in de huisstijl van bijvoorbeeld financiƫle dienstverleners, inlogcodes en andere vertrouwelijke gegevens te verkrijgen.

Virussen
Virussen kunnen via E-Mail uw bedrijfsnetwerk binnendringen. Eenmaal binnen kunnen virussen hele netwerken platleggen, waardoor bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Dit kan niet alleen gevolgen hebben voor uw eigen productiviteit, maar ook die van uw klanten. Met alle gevolgen voor uw reputatie vandien.

Ongewenste inhoud
Soms bevat een E-mail allerlei niet zakelijke inhoud of bijlagen, zoals bijvoorbeeld .mp3 of .exe bestanden. Behalve dat deze mail schadelijk kan zijn, kost de opslag ervan een hoop fysieke geheugenruimte binnen uw Postvak In en op uw server.Snelle Links > Downloads
> Gratis trial aanvragen
> Nieuwsarchief
> Een Vraag Stellen

Technische kenmerken
> E-mail stroom
> Filter Process

© 2001-2018, Copyright CleanPort | Cleanport is a trading name of Avira B.V.